Όταν η Pinsa συνάντησε το κρασί...και το κρασί την pasta!

Η αγάπη μας για το κρασί και ό,τι το συνοδεύει, ωραίες γεύσεις και καλή παρέα, ήταν αυτό που μας οδήγησε στην δημιουργία ενός wine bar στο χώρο του καταλύματος, με μια συλλογή επιλεγμένων ποιοτικών κρασιών από μικρούς οινοπαραγωγούς από την Ελλάδα και των νησιών μας, χαρίζοντας έτσι στους επισκέπτες μας μοναδικές στιγμές απόλαυσης στις διακοπές τους. Στην κάβα μας θα βρείτε ακόμα λευκά και κόκκινα κρασιά βιολογικής καλλιέργειας.

Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρασί σας αρμονικά με pinsa ή pasta.

Ξεκίνα την μέρα σου με ένα σπιτικό πρωινό

Στις σπείρες μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στον προαύλιο χώρο με θέα τη θάλασσα και το γραφικό χωριό της Ηρακλειάς.

Για εμάς το πρωινό είναι τελετουργία και η προετοιμασία του χαρά μας. Στην φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε βάση στην ποιότητα.

Έτσι το πρωινό μας αποτελείται αποκλειστικά από σπιτικές γεύσεις και επιλεγμένα ντόπια προϊόντα. Χειροποίητες μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι, σπιτικά λαχταριστά κέικ, αλλαντικά και ντόπια τυριά, ζεστό χειροποίητο ψωμί, αυγά μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους, ποικιλία φρέσκων φρούτων, κρύα, ζεστά ροφήματα και πολλά άλλα συνθέτουν ένα πλήρες και υγιεινό à l carte πρωινό για όλες τις διατροφικές συνήθειες.

Το πρωινό μας σερβίρεται από τις 8:30 έως τις 10:30, ενώ ο χώρος μας παραμένει ανοιχτός μέχρι την 13:00 για καφέ ή brunch